top of page

Kurser & Rådgivning

Ghostwriting

Har du en tale eller  oplæg som skal have et tjek og en retorisk gennemskrivning?

Ghostwriting

Har du en tale eller  oplæg som skal have et tjek og en retorisk gennemskrivning?

Masterclass

Operationel ledelsestræning

 

 

 

På MASTERCLASS sprænger vi rammerne og træner efter de ultimative resultater. Vi kopierer ambitionens dna fra verdenselitens talere inden for kunsten, forskningen, sporten og den politiske verden.

Det bliver sjovt, og det bliver også lidt udfordrende. Men du vil lære noget nyt og se, hvordan du kan bygge videre på alt det, du allerede ved – og få en oplevelse som vil ændre dine præsentationer for altid!
 

Dit udbytte

Du lærer i teorien og i høj grad gennem praksis, hvordan du indtager et rum, skærper dine pointer, involverer dine deltagere, bruger din autoritet, er levende og inspirerende på et højt niveau, alt imens du selv føler dig godt tilpas!

Fra normalt at fokusere på de uundværlige basale regler ved præsentation går vi i MASTERCLASS mange skridt videre og ser på de centrale emner, som hvordan du træder i karakter som taler og styrker din personlige formidlingsprofil.

Vi arbejder indgående med hvilke kvaliteter du som oplægsholder ønsker at være kendt for.
 

Udbytte for virksomheden

Efter kurset får din virksomhed en medarbejder eller leder der i langt højere grad vil kunne repræsentere virksomheden både indad og udadtil på overbevisende og professionel vis.
 

Hvem deltager?

MASTERCLASS er for dig som er ambitiøs, men ikke nødvendigvis mener at være den fødte oplægsholder eller taler. Kurset er for dig som har lyst til at gå i træningslokalet og lære af de bedste.

Skal du formulere virksomhedens vision, har du fået mere personaleansvar, flere kommunikationsopgaver eller ønsker du blot at blot at optimere, tune din præcision og yde dit bedste, så er MASTERCLASS noget for dig.

Bliv klar til konference

Feedback på konkrete foredrag, taler og præsentationer

Sceneskræk

Hvad gør man hvis man i bund og grund ikke bryder sig om at stille sig op foran andre  mennesker og sætte ord på visioner og resultater?

 

Eller hvis man overrasket oplever, at det pludseligt er blevet et problem?

Det første jeg vil sige til dig er at du ikke skal give op. Hvor ubehageligt det end kan være er det i mange tilfælde noget som man kan gøre noget ved. Faktisk kan man få det til at gå helt væk. Se at få den sten ud af skoen og kom klog på mennekselig adfærd videre.

Speak Performance programmer:

Akut:

Du har en konkret opgave om kort tid, vi kan nå at mødes 1-3 gange og gøre dig klar.

 

Individuelt forløb -10 sessioner

Dette træningsprgram sikrer dig både en løsning her og nu samt et varigt resultat.

Firmaaftale Kursus - 2 dage

2 intensive dage med træning på mindre hold, samt individuel opfølgning.

Kurset er bygget op som programmet for Master Class, blot med ekstra tid og fokus på at træne de præsentationspsykologiske faktorer.

Her kan du læse lidt om de adfærdsbilogiske faktorer som spiller ind samt en case fra en af mine tidligere klienter som fik løst problemet.

Coaching & Samtaler

Sparring på konkrete retoriske udfordringer i daglig ledelse - og livet, i al almindelighed

Skuespillerens værktøj

Maksimèr dine pointer med sprog, koreografi, stemme og krop

1 dags kursus på scene

Følgeskab

​​​​​​​​​

bottom of page